Şarkıcı Güllü Gençliği : Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum : Dün konuk olduğu canlı yayında annesinden dert yanan ve ailesine ateş püsküren şarkıcı güllü, çok sert eleştirilerde bulunarak tövbe haşa mezardan babam çıksa istemem.

Şarkıcı Güllü Gençliği : Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum : Dün konuk olduğu canlı yayında annesinden dert yanan ve ailesine ateş püsküren şarkıcı güllü, çok sert eleştirilerde bulunarak tövbe haşa mezardan babam çıksa istemem.. Ağlamam ondan (arabesk trap remix). 47 bin tl'yi bulan borç yüzünden erdal bolatcan ile önce davalık olan güllü ardından kavga etti. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti.

İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Güllü, kilo vermesinin sırrını sevenleri ile paylaştı. Ancak bu kez güllü sandığınızdan bambaşka. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
See more of güllü gençliği on facebook. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Güllü (şarkıcı) , 15 ekim 1973 tarihinde i̇stanbul'un beyoğlu ilçesinde bulunan kasımpaşa semtinde doğmuştur. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Seda sayan'a bir şokta güllü'den! Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı. Şarkıcı güllü, show tv'de seda sayan'ın sunduğu programda ailesinin kendisini kötü yola düşürmek istediğini söyledi.

Şarkıcı güllü, show tv'de seda sayan'ın sunduğu programda ailesinin kendisini kötü yola düşürmek istediğini söyledi.

İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. 15 ekim 1973, kasımpaşa, beyoğlu, i̇stanbul), çingene asıllı türk fantezi müziği ses sanatçısı. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı. Ancak bu kez güllü sandığınızdan bambaşka. Fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatı olan güllü tanınmaz hale geldi. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti.

Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Ünlü şarkıcının son hali görenleri şaşkına çevirdi. Ancak bu kez güllü sandığınızdan bambaşka. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Kısaca kariyeri, biyografi ve hayatı. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! Güllü müzik dünyasının sevilen seslerindendir. Peki güllü'nün bir oğlu vardır.

Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında.

İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı kasımpaşa, i̇stanbul doğumludur. Kasımpaşalı güllü ismi ile 1990 yılı itibariyle söylemiş olduğu roman havaları ile ünlü olmuştur. İşte şarkıcı güllü'nün inanılmaz değişimi. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında. Güllü ya da gerçek adıyla gül tut, (d. Güllü, kilo vermesinin sırrını sevenleri ile paylaştı. Roman kökenli olan güllü'nün tam adı gül tut'dur. Ünlü şarkıcı güllü, verdiği kilolarla bir dönem gündeme gelmişti. Seda sayan'a bir şokta güllü'den! Şarkıcı güllü, show tv'de seda sayan'ın sunduğu programda ailesinin kendisini kötü yola düşürmek istediğini söyledi. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu.

İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi. Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu. Bu videoda şarkıcı güllü'nün kızı tuyan ülkem ve oğlu yağız ilk defa ekranlara çıkıyorlar, izliyoruz güllü 'gülben show'un konuğu oldu | full. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında. Şarkıcı güllü, show tv'de seda sayan'ın sunduğu programda ailesinin kendisini kötü yola düşürmek istediğini söyledi.

Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum
Iman Casablanca: Her sabah 15 dakika kitap okurum from i2.cnnturk.com
En tr jp ru de. Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı. Seda sayan'a bir şokta güllü'den! Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Geçirdiği mide küçültme ameliyatından sonra 70 kilo veren şarkıcı güllü, hayranlarının kendisine biraz kilo al, yüzün ortaya çıksın dediğini söyledi. Tüm güllü şarkıları listesi'nden, ister en yeni ister en popüler güllü şarkılarını dinlemek için izlesene.com'a tıkla! Fantezi müziğinin sevilen ismi güllü, kanal d'de yayınlanan renkli sayfalar programına konuk oldu.

İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı güllü katıldığı bir programda sessizliğini bozdu. Verdiği kilolarla adeta bambaşka biri olan 42 yaşındaki ünlü şarkıcı, 6 ayda 43 kilo verdi. Şimdi, televizyon izleyicileri tarafından güllü araştırılmaya başlandı. Şarkıcı güllü 6 ayda tam 43 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuştu. .sevilen sunucu ve oyuncusu vatan şaşmaz konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada fotoğraflar paylaşan güllü, imajında da büyük bir değişiklik yaptı. Şarkıcı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. En tr jp ru de. İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile. Altı ayda tam 43 kilo vererek inanılmaz bir değişim yaşamış olan ünlü şarkıcı güllü, katıldığı canlı yayın programında nasıl kilo verdiğini anlattı. Şimdilerde 46 yaşında olan şarkıcı güllü geçirdiği mide küçültme ameliyatı ile 70 kilo vermişti. Peki güllü'nün bir oğlu vardır. İmaj değişikliği de yapan ünlü şarkıcı tanınmaz hale geldi.

İmajını da değiştiren güllü'yü görenler tanıyamıyou bile şarkıcı güllü. Bir döneme damga vuran şarkılarıyla tanınan güllü değişimi ile hayranlarını oldukça şaşırttı.

Posting Komentar

0 Komentar